Когато става въпрос за забавление на открито и по специално в домашния двор, ключът към успешното парти е създаването на оазис точка за вас и вашите гости. Разбирането на важните елементи, които ще завършат вашето събитие, е от решаващо значение. Ако планирате да се забавлявате на открито през лятото, това означава много топлина. За да сте сигурни, че вашите гости няма да бъдат завладени от силната топлина, която може да присъства, би било разумно да имате няколко охладителни уреда на разположение.

От студени напитки до освежаваща среда, вашето парти на открито ще бъде успешно, когато приложите следните елементи. Всеки от тях има еднакво значение за създаването на перфектната зона за забавление на открито. Задължително трябва да имате хладилник за напитките, барбекю зона, ледогенератор, а някои избират и голям вентилатор. Нека да видим как тези уреди променят средата в двора и я пригаждат за парти.

Барбекю зона

За парти на открито е добре да имате зона с барбекю където да приготвяте храната за партито. Задължително е зоната да е изолирана, така че пир готвене да няма смущения за човека застанал до скарата; също така миризмите е добре да са изолирани, а сервирането да е преценено да става бързо и лесно. Проектирайте барбекю зоната, без значение дали ще изберете електрическа скара или такава на въглища, трябва да направите всичко възможно, за да подсигурите безопасно готвене, но в близост до партито.

Външен преносим ледогенератор

Oхладете гостите си с лед в движение. Има много видове ледогенератори, но ако организирате парти на открито, бихме препоръчали да използвате преносим ледогенератор. Можете да го изнесете навън и да го поставите почти навсякъде.

Преносимият ледогенератор предоставя на гостите ви удобството да получават бърз лед, без да се налага да влизат и излизат от къщата си през целия ден. Това ще им спести проблемите и ще ви спести от сметките ви за енергия. Преносимите ледогенератори ще произвеждат лед само за минути и количество, което ще обслужи  партито на двора.

Външен хладилник за напитки

Няма значение какво пият вашите гости, факт е, че всеки обича студена напитка в горещ ден. Удобно разположен на вашия вътрешен двор, външен хладилник за напитки осигурява на гостите на вашето парти лесен достъп до най-студените напитки, които жадуват. Проектирани да работят при най-различни метеорологични условия, хладилниците за напитки на открито са достатъчно издръжливи за целогодишна външна употреба.

Преди да закупите външен хладилник, бихме ви препоръчали да се уверите, че позволява различни конфигурации на рафтове. Това персонализиране ще ви позволи да поставите голямо разнообразие от напитки, вариращи от малки кутии до големи кашони. Различните температурни зони са друга популярна функция, която трябва да имате предвид, тъй като можете да съхранявате различни напитки при различни температури, всички в един и същ хладилник.

За оптимално удобство хладилника за напитки и ледогенератора е добре да са близо един друг, за да създадете станция за напитки всичко в едно! Това дава на вашите гости всичко, от което се нуждаят, на едно и също място и никога не им се налага да напускат партито! И както се досещате, барбекю зоната е добре да бъде далече.

Вентилатори на открито

Когато навън е наистина горещо, хубавият бриз може да ви помогне да охладите гостите си. Когато естественият бриз не е опция, бихме препоръчали да добавите преносим вентилатор към парти зоната. Това е лесен и евтин начин да осигурите на гостите си бърза почивка от жегата. Когато топлината е наистина неприятна, вентилаторът гарантирано ще осигури известно облекчение.  

Когато става въпрос за забавление на открито, успехът определено е в детайлите. Наличието на студени напитки и удобно и релаксиращо място за сядане са фактори, които ще помогнат за завършването на пространството и ще позволят на вашите гости да се насладят на партито или събитието с комфорт.