ИДЕИ ЗА УПОТРЕБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КАНА

ИДЕИ ЗА УПОТРЕБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КАНА

Френско кафе за преса: Ако искате да вземете „френско кафе за преса“, можете да използвате и електрическа кана за тази цел. Това „френско кафе за преса“ има по-добър вкус от този на моменталните неща. Ако спрете да опитвате „френско кафе за преса“ за допълнително време, използването на вашата електрическа кана може да бъде допълнителен натиск, за да започнете сами. Процесът ще се ускори, ако използвате електрическа кана и направите сутрешното си вземане почти без усилие, но луксозно.

Моментални юфка за късен нощен апетит: Моменталните юфки могат да бъдат спасителният пояс за всеки ханджия. Електрическа кана може да служи най-добре на хостелите. Не поръчвайте вечеря отвън, не чакайте дълъг период от време само за бръмчене на юфка. Вземете електрическа кана, сложете правилното количество вода, изчакайте минута, врящата вода ще бъде готова, сега добавете юфка в тази преварена вода - вашите юфки са готови за сервиране.

Незабавна овесена каша: Можете да приготвите незабавна овесена каша в рамките на 5 минути с електрическата си кана, ако някога сте закъснели сутринта или ако имате зает сутрин. Просто кипнете водата и след това добавете малко овесени ядки. Това е достатъчно! Вашата незабавна овесена каша е готова за употреба. Просто вземете овесените ядки и се насладете.

Горещ шоколад: Имате ли страст към горещия шоколад? Електрическата кана е най-честата употреба за приготвянето на този горещ шоколад. Ако е люта зимна нощ или ако искате нещо ново през всяка студена и приятна нощ, можете да приготвите вкусния си горещ шоколад само като загреете малко вода в електрическата кана. Когато горещият шоколад е готов за употреба, можете да се насладите на сладката си нощ, като го вземете.

Горещи спа процедури: Електрическата кана не се използва само за приготвяне на вкусна храна, но също така се използва и за козметични процедури. Можете еднакво да го използвате за спа лечение у дома или в салона за красота. Направете отлично накисване на краката или струя лице. Винаги поддържайте перфектна температура, за да избегнете изгаряне от вода. Използвайте топлата вода за спа центъра и се отпускайте по-добре през цялото време.