Продукти
Вашата поръчка

Бойлери на твърдо гориво

Производител: Тусима Т
Бойлер на дърва и ток под налягане ТусимаТехнически характеристики:Мощност: 2 kWНапрежение: 220 V - 50 HzВодосъдържател с вместимост 75dm3 водаИзолация на стени: 2 мм.Изолация на дъно и капак: 3 мм.Обявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни..
366.00лв.
Производител: Тусима Т
Бойлер на дърва и ток Тусима ТОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!Магазин vladives.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката Ви!Ще се свържем с Вас своевременно за потвърждаване на наличнос..
356.00лв.
Производител: Тусима Т
Бойлер на дърва под налягане Тусима с тухлиТехнически характеристики: Уредът е съставен от:Водосъдържател с вместимост 75dm3 вода.Височината му е 950мм,диаметър 320мм,дебелина на стени 2мм,а дъна и капаци -3мм.Нагревателна печка: съставена от горна горивна камера и долна камера,пепелник с чекме..
355.00лв.
Производител: Тусима Т
Бойлер на дърва Тусима емайлОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!Магазин vladives.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката Ви!Ще се свържем с Вас своевременно за потвърждаване на наличност ..
386.00лв.
Производител: Тусима Т
Бойлер на дърва Тусима неръждаемМагазин vladives.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката Ви!Ще се свържем с Вас своевременно за потвърждаване на наличност по телефона!..
525.00лв.
Производител: Тусима Т
Бойлер на дърва Тусима ТОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!Магазин vladives.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката Ви!Ще се свържем с Вас своевременно за потвърждаване на наличност..
305.00лв.
Производител: Тусима Т
Бойлер на дърва Тусима Т под налягане Технически характеристики: Уредът е съставен от:Водосъдържател с вместимост 75dm3 вода.Височината му е 950мм,диаметър 320мм,дебелина на стени 2мм,а дъна и капаци -3мм.Нагревателна печка: съставена от горна горивна камера и долна камера,пепелник с чекме..
328.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук