Продукти
Вашата поръчка

Tescoma

Производител: Tescoma
Бъркалка Tescoma PresidentИзработка от висококачествена неръждаема стомана 18/10, всеки детайл е завършен с изключително внимание Изключителен дизайн Може да се мият в съдомиялна машина, но не се препоръчваОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търгов..
19.90лв.
Производител: Tescoma
Бъркалка за яйца Tescoma Grandchef голямаОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!..
19.90лв.
Производител: Tescoma
Вилица Tescoma Grandchef +Изработена от висок клас неръждаема стомана и топлоустойчив найлон 210 °CРазмери: 3.5x34.5cmПодходяща за почистване в съдомиялна машинаОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!Магазин vladives.bg не гарант..
27.00лв.
Производител: Tescoma
Готварски нож Tescoma  Azza 16 cmИзкован от цяло парче японска неръждаема стомана от висок клас с твърдост 55 - 57 HRCОстрието е заточено и ръчно полирано за отличен ефект при употребаЕргономична дръжка със стабилни стоманени нитовеОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани ..
57.00лв.
Производител: Tescoma
Лъжица Tescoma GrandchefСерия GrandChef Изработен отвисококачествена неръждаема стомана Дължина 33,5 cm Може да се мие в съдомиялна машина, но не е препоръчителноОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!Магазин vladives.bg не гаран..
19.90лв.
Производител: Tescoma
Лъжица за сервиране Tescoma Grandchef +Изработена от висок клас неръждаема стомана и топлоустойчив найлон 210 °C Размери: 6.5x34cm Подходяща за почистване в съдомиялна машина Обявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!Магазин vl..
27.00лв.
Производител: Tescoma
Лъжица за сервиране на паста  Tescoma Grandchef +Изработена от висок клас неръждаема стомана и топлоустойчив найлон 210 °CРазмери: 6.5x34.5 смПодходяща за почистване в съдомиялна машинаОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!..
27.00лв.
Производител: Tescoma
Лъжица за сервиране на паста Tescoma GrandchefСерия GrandChef Изработен от висококачествена неръждаема стомана и устойчива повърхнос. Дължина 34 cm,диаметър 8,5 cm Може да се мие в съдомиялна машина, но не е препоръчителноМагазин vladives.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключ..
19.90лв.
Производител: Tescoma
Лъжица за спагети Tescoma PresidentСерия President Един от най-добрите кухненски прибори сред всички видове и модели. Изработен е от висококачествена неръждаема стомана 18/10. Всеки детайл е завършен с максимална грижа и изключителен дизайн. Размер: 32 cmОбявените цени важат само при онлайн покупка ..
39.00лв.
Производител: Tescoma
Нож за обезкостяване Tescoma Azza 16 cmОтличен за лесно и бързо рязане на всякаква храна Двустранното назъбване не позволява храната да залепва по острието Изкован от цяло парче висок клас неръждаема стомана, с устойчиво острие, перфектен режещ ръб и ергономична дръжкаОбявените цени важат само при о..
49.00лв.
Производител: Tescoma
Преса за картофи Tescoma  PresidentИзработка от висококачествена неръждаема стомана 18/10, всеки детайл е завършен с изключително внимание Изключителен дизайн Може да се мият в съдомиялна машина, но не се препоръчваМагазин vladives.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключва..
35.00лв.
Резачка за картофи Tescoma Handy
-14 %
Производител: Tescoma
Метални части от неръждаема стомана Два размера на рязане с лесна и бърза смяна на ножовете Безопасно съхранение на резервния нож Размер: 26хH14cm Подходяща за почистване в съдомиялна машина Обявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търгов..
54.00лв. 63.00лв.
Производител: Tescoma
Решетъчна лъжица  Tescoma Grandchef +Изработена от висок клас неръждаема стомана и топлоустойчив найлон 210 °CРазмери: 11.5x36cmПодходяща за почистване в съдомиялна машинаМагазин vladives.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката Ви!Ще се свържем с Вас своев..
27.00лв.
Производител: Tescoma
Сатър Tescoma Azza 17 cmСтабилно острие за лесно и безопасно рязане на месо с кости Изкован от цяло парче японска неръждаема стомана от висок клас с твърдост 55 - 57 HRC Острието е заточено и ръчно полирано Ергономична дръжка със стоманени нитовеМагазин vladives.bg не гарантира наличността на стокат..
65.00лв.
Производител: Tescoma
Точило за ножове Tescoma  Azza 20 cmСтоманено точило за заточване на ножове Azza за професионална и домашна употреба Изработено от специална закалена стомана с високо въглеродно съдържание за заточване на ножовеМагазин vladives.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване н..
39.00лв.
Производител: Tescoma
Универсален нож Tescoma  Azza 13 cmИзкован от цяло парче японска неръждаема стомана от висок клас с твърдост 55 - 57 HRC Острието е заточено и ръчно полирано за отличен ефект при употреба Ергономична дръжка със стабилни стоманени нитовеМагазин vladives.bg не гарантира наличността на стоката към..
39.00лв.
Производител: Tescoma
Черпак Tescoma  GrandChef +Изработен от висок клас неръждаема стомана и топлоустойчив найлон до 210 °C Размери: Ø9.5x34cm Подходящ за почистване в съдомиялна машинаОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!Магазин vladives.bg н..
27.00лв.
Производител: Tescoma
Шпатула за омлет Tescoma PresidentИзработка от висококачествена неръждаема стомана 18/10, всеки детайл е завършен с изключително вниманиеИзключителен дизайн Може да се мият в съдомиялна машина, но не се препоръчваОбявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в..
39.00лв.
Производител: Tescoma
Шпатула решетъчна Tescoma  GrandchefТехнически характеристики:Серия GrandChef Изработен от висококачествена неръждаема стомана Дължина: 21 cm, широчина: 5 cm Може да се мие в съдомиялна машина, но не е препоръчително 3-годишна гаранция.Обявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвърз..
19.90лв.
Производител: Tescoma
Шпатула решетъчна Tescoma Grandchef +Изработена от висок клас неръждаема стомана и топлоустойчив найлон 210 °C Размери: 8.5x35cm Подходяща за почистване в съдомиялна машина Обявените цени важат само при онлайн покупка и не са обвързани с ценовите предложения в търговските ни обекти!Магазин vlad..
27.00лв.
Производител: Tescoma
Японски нож Tescoma Azza Santoku 14 cmОтличен за лесно и бързо рязане на всякаква храна Двустранното назъбване не позволява храната да залепва по острието Изкован от цяло парче висок клас неръждаема стомана, с устойчиво острие, перфектен режещ ръб и ергономична дръжкаОбявените цени важат само при он..
55.00лв.
Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)