Продукти
Вашата поръчка

Brabantia

Производител: Brabantia
Технически Характеристики:Изключително голям и четлив дисплей.Цифрова система с точност до 100 грама.Голям капацитет на измерване (максимално измервано тегло: 180 кг).Със здрава неплъзгаща се основа (защитни гумени капачки).Везната работи с две батерии Lithium CR2032 / 3V, които са включени комплект..
65.00лв. 69.00лв.
Производител: Brabantia
Касерола Brabantia Chrome 18cm с капакСъдовете за готвене от класическата серия Chrome на Brabantia са с високо качество и с дизайн,който обръща специално внимание на детайла:фини и красиви металически дръжки, комбинирани с прозрачно стъкло и плътен тъмен цвятна двуслойното незалепващо покритие.Поже..
99.00лв.
Производител: Brabantia
Тенджера Brabantia Chrome 24 cm с капакСъдовете за готвене от класическата серия Chrome на Brabantia са с високо качество и с дизайн,който обръща специално внимание на детайла:фини и красиви металически дръжки, комбинирани с прозрачно стъкло и плътен тъмен цвятна двуслойното незалепващо покритие.Пож..
129.00лв.
Производител: Brabantia
Тиган Brabantia Chrome 28 cmСъдовете за готвене от класическата серия Chrome на Brabantia са с високо качество и с дизайн, който обръща специално внимание на детайла: фини и красиви металически дръжки, комбинирани с прозрачно стъкло и плътен тъмен цвят на двуслойното незалепващо покритие. Пожелаваме..
89.00лв.
Производител: Brabantia
Тиган дълбок Brabantia Chrome 24 cm с капакСъдовете за готвене от класическата серия Chrome на Brabantia са с високо качество и с дизайн,който обръща специално внимание на детайла:фини и красиви металически дръжки, комбинирани с прозрачно стъкло и плътен тъмен цвятна двуслойното незалепващо покритие..
119.00лв.
Производител: Brabantia
Тиган уок Brabantia Chrome 28 cmСъдовете за готвене от класическата серия Chrome на Brabantia са с високо качество и с дизайн,който обръща специално внимание на детайла:фини и красиви металически дръжки, комбинирани с прозрачно стъкло и плътен тъмен цвятна двуслойното незалепващо покритие.Пожелаваме..
99.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Използвайки сайта, вие се съгласявате с употребата на "бисквитки". Повече информация може да прочетете тук