Блог

Аспиратори – почистване и превенция на проблеми
Аспираторите са страхотни кухненски уреди, които идват с много предимства и ползи за домашната среда. За да изпълняват качествено функциите си, аспираторите следва да се почистват, да се вземат превантивни мерки против възможни проблеми и да се прави често проверка на самия респиратор.Първият помощник, който следва да използвате за кухненския аспиратор е ръководството за употреба на конкретния модел. Когато го прочетете ще разберете кои са частите на вашия модел аспиратор, какво можете да почиствате и да поправяте сами, и в крайна сметка да сте наясно с цялостната функционална ..
Грешки при закупуване на хладилник
Купуването на  хладилник не е шега работа. Реално купувате кухненски уред, който ще стои с години в дома ви и следователно трябва да сте много внимателни, когато го избирате. Първият съвет в тази посока е да не бързате с избора, а да направите внимателна оценка на ситуацията. Ето и няколкото грешки, които трябва да избягвате.Не сте преценили предварително отделеното място за хладилника! Тогава рискувате да се сдобиете с хладилник, който не пасва на пропорциите в кухнята, нито се побира на отреденото място. Това което трябва да направите е да измерите въпросната част където смятате да пост..
Електрическа възглавница – предимства
Вече сме имали възможност да пишем за предимствата на електрическите одеяла, но в този текст ще разгледаме и една тяхна алтернатива – електрическите  възглавници. Темата идва навреме, защото есента вече наближава, а след нея идват и зимните дни. Всички знаем на какви неразположения ни подлага студеното време, така че електрическата възглавница е още един начин да се справим с тях. Първото предимство и именно заради него наричаме този вид възглавници алтернатива на електрическото одеяло е, че възглавницата може да се приложи към конкретна зона в тялото. Не е задължително да спите върху еле..
Електрическо одеяло – предимства
Есента бавно наближава и с нея приятните спомени от горещото лято ще започнат да бледнеят. Ако сте си мислели в предишни готини, че може да ви трябва електрическо огледало за студените нощи, в този текст просто ще споделим какви предимства може да ви осигури. така че когато знаете тази информация, може би ще бъдете по-сигурни в избора си.Студеното време е също толкова голямо предизвикателство за съня на човека. Така че с електрическо одеяло можете да си осигурите по-добро качество на съня през зимата. Самата топлина от одеялото ще създаде по-сигурна среда за тялото и то ще се отпусне по-лесно ..
Органайзери за кухня съвети
Знаете ли че, органайзерите за кухня не са кухненски уреди, но са цяла категория с приспособления, които при взаимодействие с големи и малки кухненски електроуреди, успяват да превърнат средата в перфектно, подредено и функционално място. Ето няколко съвети, как да използвате приложенията от категорията, за да подредите хладилника, кухненския плот, кухненските шкафове и т.н.Нека да започнем с хладилника. Понякога когато го отворите виждате толкова много неща, които не са си на мястото, че дори забравяте за глада. Препоръчително е да използвате прозрачни контейнери в различни размери, в които д..
5 любими малки кухненски уреди
В този текст ще направим сравнение, което ще покаже как се променят тенденциите при пазаруване за електрически кухненски уреди. Затова ще направим преглед на 5 малки кухненски уреди, които според експертите са необходими за съвременните домакинства и 5 най-продавани такива, според най-големите онлайн сайтове за продажби. Сравнението е условно, и няма как да отразява максимално точно картината в световен мащаб, но със сигурност ще даде интересен поглед върху нещата. На първо място според експертите е кафе машината. Защото обслужва както семейните нужди за правене на ароматно кафе, така и предла..
Блендер рецепти и съвети
Има различни малки кухненски уреди, които обработват хранителни продукти, за да ги превърнат в дадено ястие, напитка, декорация към основното и други. Това са блендерът, чопърът, кухненският робот, сокоизстисквачката и т.н. В този текст обаче ще се запознаем конкретно с полезни съвети за ползването на блендера, за да може крайният продукт, който получавате да бъде здравословен, качествен и вкусен. Първо, нека да кажем, че блендерът работи най-добре, когато искате да направите някакво течно ястие или питие; отличен е за крем супи, млечен шейк, смутита, напитки от плодове и зеленчуци, и др. подо..
Какво е буферен съд
Постоянният стремеж за по-добра енергийна ефективност при домашното потребление създава нови и практични уреди и аксесоари за дума. Буферният съд е именно този контейнер, който съхранява произведената топлина, топла вода, и други такива, за да може да се компенсира разликата при консумацията. Именно поради различното предназначение има различни буферни съдове. Буферният съд е инвестиция, която ще се изплати именно защото има и енергоспестяваща функция. Трябва обаче закупуването на буферен съд да бъде съобразено с отoплителните системи вкъщи, за да можете да изградите тази ефективна система, ко..
Хладилник мини бар цени
Преди да стигнем до цените на тези отлични уреди – хладилници мини бар – можем да разкажем някои интересни детайли за тях. Има различни модели мини бар хладилници, според обема. Има такива от 20, 30, 40, дори 50 литра. Най-често формата им е правоъгълна, те приличат на малки хладилници, но са и много повече. Принципно има модели мини бар, които са за вграждане и имат едно отношение към пространството. Спестяват място в помещенията и според вида на инсталацията се вписват идеално в цялостната интериорна среда. Стоящите модели хладилник мини бар от друга страна подчертават..
Климатична система за къща
Когато избирате климатична система за вкъщи, обикновено колебанията са за централна такава или за климатик, който се инсталира в една стая. Изборът трябва да се опира на площта, която ще охлажда или затопля, и на бюджета, който може да си позволите да изразходвате като крайна месечна сметка по тази линия. В този текст ще насочим вниманието към избора на един климатик, за една стая.Най-често използвани в жилищните пространства са инверторните климатици. Те са предназначени предимно за едно помещение и в това се състои първото им ограничение. Този вид климатици когато охлаждат стаята през лятото..
Прахосмукачки мнения
Мненията които потребителите си разменят за дадени електроуреди не винаги са полезни. Понякога се случва така, някой да каже, че даден модел прахосмукачка е идеален за ползване вкъщи и това кара много приятели след него да закупят същия модел. Уви, това не е гаранция, че за вашия дом тази прахосмукачка ще е най-подходящата. Просто защото вашият дом е различен, може да има различен под, да има стълбище, да има повече неудобни места за почистване и т.н. Така че нека да разгледаме докога мненията са полезни и кога спират да вършат работа. И да, ще говорим за прахосмукачки.Прахосмукачките идват в ..
 Домашни уреди за красота и здраве
Съвременните пазарни реалности позволяват на всеки човек да се погрижи за своята красота и здраве в домашна среда. Това не омаловажава работата на фризьорските и козметичните салони, на спа процедурите в съответните здравни заведения и т.н. Това е по-скоро възможност да поддържате един добър жизнен статус като се грижите за тялото си без да плащате за скъпо процедури навън. Пък когато се налага по-сериозна професионална намеса – от козметичка, масажист, фризьор и т.н. – тогава вече специалистите техните студиа и салони са отворени за всеки.В този текст ще разгледаме няколко уреда, които можете..
Бойлери цени
Когато едно домакинство избира нов бойлер за вкъщи, то се интересува най-вече от цената. Тя обаче се определя от различни фактори. Технологията напредва много бързо и това, което е било актуално и по-скъпо миналата година, може следващата да е по-евтино и вече остаряло. От друга страна са пазарните превратности, които влияят на цените на всички домакински електроуреди. Понеже съвременните бойлери може да са много близки като структура, то всеки детайл има значение за ценоопределянето. В този смисъл, за да се разглеждат цените на бойлерите на обща база не е много удачно. По-скоро трябва да се п..
Защо се скапват кафемашините?
Почитателите на кафето много добре знаят какво удобство е да имат собствена кафемашина вкъщи, за да приготвят всеки ден ароматната напитка. Когато обаче вкъщи имате кафе машина, трябва да се грижите добре за нея, да я поддържате и да приготвяте кафето си правилно. Иначе много бързо тя ще се амортизира и няма да бъде толкова функционална колко очаквате, и ако не се счупи, то поне качеството на кафето, което приготвяте ще се влоши. Е, защо се скапват кафе машините? Нека да разберем.Не я почиствате редовно! Независимо дали имате кафеварка или голяма кафе машина, ако не я почиствате според предпис..
Показани са от 1 до 14 от 67 резултата (5 страници)