Блог

Аспекти в избора на бяла техника - хладилник и котлон
Хладилник Несъмнено той беше и остава незаменим атрибут на всяка домакиня. Запазва хранителните ви стоки свежи и съкращава пътуванията ви до магазина за храна. За щастие сега има толкова много видове и модели, че няма да е трудно да намерите точно това, от което се нуждаете. Основното нещо е да знаете какво да търсите! В зависимост от размера на вашата кухня, избирайте от различни модели единични, двойни с повече врати. Котлон За разлика от хладилника, изборът на този уред изисква малко повече предвидливост, самата техника е по -сложна от прословутия хладилни..
Уреди за готвене
С толкова много налични опции за стил, характеристики, качество и технология, изборът на най-добрите уреди за вашата нова или реконструирана кухня може да бъде поразителен, дори ако работите с професионален дизайнер или строител. Създаването на план за проектиране и провеждането на информирани изследвания на уредите, преди да започнете да пазарувате, може да гарантира, че ще създадете стилна, функционална кухня за вашето семейство и начин на живот, като същевременно останете на бюджета. Стенни фурни Ако сте избрали стенна фурна, количеството печене, печене или печене, което об..
Мобилен климатик
Нека поговорим за друг вид бяла техника и климатици, които са на пазара. Това са така наречените мобилни климатици. Трябва обаче да се разбере относителността на мобилността на този тип климатици, комбинацията от хладилен агрегат и компресорен агрегат в един корпус.В резултат на това е повишено нивото на шум, необходимостта от отстраняване на горещ въздух. Продуктите от такива производители като DeLonghi, Electrolux и редица други се отличават със сравнително ниско ниво на шум от 48-52 dB, две години гаранция. За сравнение, мобилните климатици Beko създават ниво на шум над 60 dB, имат ..
Основни насоки за покупка на климатик
При избора на бяла техника, като климатик, трябва да се вземе предвид неговата функционалност, площта на помещението, където ще бъде инсталиран, мощността на устройството, нивото на консумация на енергия и т.н.Климатиците са няколко вида:На открито. Такива климатици са с малки размери, така че е удобно да ги държите и премествате в малък апартамент, да ги занесете на вилата, те не се нуждаят от специален монтаж. От минусите такива устройства обикновено са доста шумни.Сплит системи. Климатиците се състоят от два блока - вътрешен и външен. Най -често се поставят в офиси, но са подходящи..
Съдомиялна – размери
Както знаете, сред кухненските уреди най -често можете да намерите ширини от 45 и 60 сантиметра. Бяла техника, като съдомиялните машини не са изключение: по-голямата част от тях са или „тесни“ (с ширина 45-50 см), или „в пълен размер“ (с ширина 60 см). Височината и на двата ще бъде около 85 сантиметра и в повечето случаи може да се регулира чрез промяна на дължината на краката: това ще позволи вградената съдомиялна машина да бъде фиксирана директно под плота. Дълбочината на по -голямата част от съдомиялните машини е стандартна - 60 см. Ключовата разлика между съдомиялна машина в пълен..
Продукти за съдомиялни машини
Всеки продукт бяла техника, като съдомиялна машина има филтър - като правило, той се намира приблизително в средата на дъното на камерата за миене. От време на време трябва да се отстранява и измива ръчно, за да се отстранят мазнините и остатъците от храна. Ако сте направили култ от собствения си мързел или просто сте скърцащи, има смисъл да потърсите модел с „самопочистващ се“ филтър - той не изисква ръчно промиване.Продукти за съдомиялни машиниАко не приемате всякакви екзотични, тогава има четири вида химия за домакински съдомиялни машини: препарати за миене на съдове, омекотяващи со..
Програми и функции на съдомиялна
От една страна, наличието на специални програми може да бъде решаващ фактор при избора на конкретен модел бяла техника, като съдомиялна машина. От друга страна, много потребители не използват всички предоставени възможности, аз използвам два или три режима (като правило бързо / редовно / подобрено измиване).Има смисъл обаче да се изброят най -често срещаните програми и опции, които съвременната съдомиялна машина може да предложи.Автоматична програма - машината автоматично избира оптималния режим, като мие чиниите, докато не я намери чиста. По правило степента на замърсяване на съдовете..
Насоки за избор на бяла техника
Какво трябва да знаем, за да не се окаже новият хладилник едно голямо разочарованиеХладилникът е доста скъп и обемен домакински уред, затова и неговият избор си е една доста сложна задача, от която ще зависи комфорта на цялото семейство по отношение на правилното съхранение на хранителните продукти и запазването на ценните съставки в тях.Хората не купуват нови хладилници често. Затова не бива да се стига дотам, че новият хладилник да се окаже разочарование и да не оправдае очакванията на собствениците. За да не се стигне дотам, опитайте се да избегнете най-често срещаните грешки при пок..
Дозатор или пречиствател за вода
Едва ли има нужда някой да обяснява какво е бяла техника – дозатор. Предназначението на „шкафчето“ с две кранчета и бутилка вода отгоре е известно днес дори на децата. Водата от 19-литрова бутилка влиза в резервоарите за топла и студена вода, където се нагрява или охлажда съответно.Когато кранът се отвори, водата с необходимата температура се влива в заместената чаша и следващата порция от бутилката влиза в резервоара.Пречиствателят по същество прави същото, с една разлика - водата не влиза в него от бутилката, а от електрическата мрежа.Филтрите се използват за пре..
Капацитет и шум на климатика – характеристики
Инверторният климатик, като бяла техника е оборудван с компресор с безкрайно променлив контрол на мощността, който се осигурява от честотен преобразувател – инвертор. В момента инверторните климатици са в продуктовата линия на всеки известен производител на ОВК оборудване.Инверторните климатици се отличават благоприятно с гладко регулиране, ниско ниво на шум, енергийна ефективност и възможност за работа за отопление. В същото време климатиците от инверторен тип често са по-трудни за инсталиране и ремонт и са по-скъпи от конвенционалните, така че изборът им трябва да се третир..
Какво трябва да търсите за всеки кухненски уред
Хладилник Когато избирате най-добрия хладилник за дома си, първо трябва да помислите за размера на вашето семейство и колко често готвите и се храните. Ако готвите редовно пресни ястия или имате голямо семейство, тогава ще ви трябват повече капацитет и може би дори допълнително съхранение или функции, които поддържат свежестта на храната по-дълго. Имайте предвид, че по-големият хладилник ще заема повече кухненско пространство и ще има по-високи енергийни разходи, така че претеглете тези фактори, когато избирате. Вътрешни съвети: ·        ..
Основни видове климатици
Нека разгледаме бяла техника от категорията климатик. Домашните климатици могат грубо да бъдат разделени на няколко от най -често срещаните видове, различаващи се по начина на монтаж и, разбира се, по размер. Основната разлика е дали климатикът ни има външно тяло или не.Климатиците без външно тяло включват моноблокове (постоянно монтирани на подходящо място, например в отвор за прозорци или ниша в стената) и мобилни климатици, които могат да бъдат преместени, ако е необходимо.Мобилните климатици имат специална тръба за изпускане на топъл въздух, която трябва да бъде монтирана по такъв..
Насоки за закупуване на климатик
В тази статия ще ви дадем конкретни насоки за закупуването на бяла техника, като климатик.Първото нещо, за което трябва да решите, е видът на климатика: дали ще бъде моноблок, мобилен климатик или сплит система, модел от типа колонни климатици. За апартамент има смисъл да се обърне внимание на стенните сплит системи. Такива устройства са чудесни за различни климатични условия и температурни промени. Но има смисъл да купувате мобилни домашни климатици за лятна резиденция или за монтаж в помещения, където не е възможно да инсталирате сплит система с външно тяло. Касетовите климатици са от..
Вградени хладилници
Повечето от нас свързват думата „хладилник“ със свободно стоящ метален шкаф. Модата за вградени домакински уреди за бяла техника, обаче е достигнала до хладилни агрегати. На пазара обаче търсенето на вградени хладилници все още е ограничено. В крайна сметка основното предимство на вградените уреди се крие не толкова в способността да се спестява оскъдно кухненско пространство, а в увеличаването на комфорта в кухнята и в приближаването на външния вид на интериора на стаята до идеала. Поради ниското търсене, изборът на вградени модели е много по-малък от самостоятелните.По правило вград..
Показани са от 1 до 14 от 214 резултата (16 страници)