Блог

Настройки на телевизора за промяна след закупуване
 Настана време на пазара за телевизори, потребителите да направят качествен скок откъм моделите, които притежават вкъщи. Цените на страхотно звучащите 4K TV, HDR, OLED или QLED, започват да се уравновесяват и да слизат на нивото на повече потребители. Заедно с това разни промоции, лизинги, закупуване на изплащане, преференции и други опции, също правят възможно закупуването на супер модерен телевизор, със също толкова супер модерни качества. При положение, че не сте маниаци относно черната техника, има вероятност да не разбирате всички детайли на вградените ф..
Телевизионен скок от HD към 4K Ultra HD
След като известно време SMART телевизорите и 3D-телевизорите за известен момент създадоха суматоха сред потребителите, която бе с обещание, че решава почти всичките им проблеми. Тенденцията обаче е друга, големите производители устояха на тази временна стихия и се върнаха отново към преследването на перфектната двуизмерна визия за потребителите.В този смисъл към днешно време голямото мнозинство сред масовия потребител е с HD телевизори, които са с резолюция 1920х1080. Повечето от тях едва ли се интересуват от това, защото имат достатъчно качествена картина. Маниаците обаче..
Колко smart може да бъде един телевизор
Почти всички големи производители на телевизори разработиха свои модели, които пуснаха на пазара. Те се различават по интерфейса, приложенията, екстрите и дори начините, чрез които интернет ‘влиза’ в телевизора. В началото моделите бяха доста скъпи, но постепенно цените падат, което увеличи бройката на smart телевизорите в домовете на хората по целия свят. Колко smart може да бъде един телевизор обаче? Нека да видим.Много потребители се възползват от големината на екрана и включват лаптопите си в телевизора. Така могат да получат екстра екран, който да им помогне дори за работа. Повечето модел..
Изкуството на киното в домашна телевизионна среда
В този ред на мисли, за тези 20 години пропътувахме от емоция да гледаме качествено кино вкъщи до същата емоция, но на много по-голям екран, с немислими функции за настройка на картината и звука. Ето, какво се промени и какво може да направите днес, за да се насладите на кино изкуството в домашна среда – сами или с приятели. Днес можете да гледате филм на вашия широкоекранен телевизор, само с една флашка, на която сте качили заглавието, което искате да гледате. Можете да разчитате на приложение на филмов канал и да избирате от цяла селекция от жанрове. Може да предпочетете някоя филм..
Телевизори с HDR – в търсене на още по-реалистични цветове
Що се отнася до цветовете има едно технологично решение, което се отразява най-много на цялостната картина, много повече от играта с резолюцията и размерите на екрана. Става дума за HDR (High Dynamic Range) – казано на български висок динамичен обхват                                                        HDR може..
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)