Блог

Как да изберем съдомиялна машина
Малко завиждаме на онези, които купуват миялна машина: скоро ще имат повече време за комуникация и почивка. Купувайки съдомиялна машина ще се улесните максимално и чиниите и чашите ще блестят от чистота. За да бъде всичко точно така и да останете доволни, трябва да изберете модела, който е подходящ за вас. Ширината на монтирания на пода ПММ е 60 или 45 см, дълбочината на такива модели е по правило 55 см, а височината е 81-82 см. Машините с различни ширини се различават, преди всичко, по своя капацитет .Стандартните модели в пълен размер с ширина 60 см могат да побират 12 или повече комплекта с..
Ютия на пара предимства
Представете си, че сте решили да вземете компактна ютия с парогенератор. Това е незаменим помощник, който напълно променя идеята за гладене като неприятна рутинна работа и освобождава няколко часа седмично. В тази статия ще ви запознаем с една част от предимствата на комплект ютия с парогенератор.Парогенераторът глади дори силно изсушено пранеТова, което се нарича засилване на парата в ютиите, е нормална работа за парогенераторите. В най-модерните модели ютии силата на удара на пара е 120-150 g в минута. Какво означава това на практика? Например, вашето памучно или ленено пране е сухо. За да г..
Нови модели овлажнители за въздух
Овлажнител е особено необходим през студения сезон, когато въздухът в домовете ни е много сух заради отоплението. В края на краищата сухотата води до неприятни усещания и може да причини разпространение на заболявания като грип например. Намерихме ефективни и модерни овлажнители за вас. Бъдете здрави!Ултразвукови овлажнителиУлтразвуковите модели са най-популярните и често срещани. И с основателна причина - те са ефективни и лесни за използване. Принципът на действие е създаването чрез проникване на вода върху специална мембрана, която вибрира с висока интензивност (до милион пъти в секунда), т..
Съвети за избор на фризер
Хладилните камери, с които са оборудвани съвременните хладилници, обикновено не са много големи. Тези, които не съхраняват големи количества продукти, предпочитайки да купуват храна ежедневно, са доволни от обема им. Но ако отглеждате плодове и зеленчуци и искате да ги запазите замразени за зимата, непременно трябва да обмислите покупката на фризер. Сред огромния брой модели, предлагани от съвременните производители, е доста трудно да се направи бърз избор. Затова сега ще говорим за това как да изберем след разнообразието от фризери и на какви критерии трябва да отговаря подходящият модел.Клас..
Как да изберем електрическа печка
Разнообразието от съвременни електрически печки изумява въображението на купувачите. Но все пак можете да изберете от това многообразие. Ключовият елемент на електрическата печка е горелката. Комбинацията от фактори като броя на горелките, тяхната мощност и принцип на действие определя избора на електрическа печка. Двете основни категории електрически готварски печки са чугунени и стъклокерамични готварски печки. Чугунените са известни отдавна и са ни познати. Въпреки простотата на устройството, те също са различни:-          обикновени - ..
ИДЕИ ЗА УПОТРЕБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КАНА
Френско кафе за преса: Ако искате да вземете „френско кафе за преса“, можете да използвате и електрическа кана за тази цел. Това „френско кафе за преса“ има по-добър вкус от този на моменталните неща. Ако спрете да опитвате „френско кафе за преса“ за допълнително време, използването на вашата електрическа кана може да бъде допълнителен натиск, за да започнете сами. Процесът ще се ускори, ако използвате електрическа кана и направите сутрешното си вземане почти без усилие, но луксозно. Моментални юфка за късен нощен апетит: Моменталните юфки могат да бъдат спасителният пояс за всеки х..
КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНИ УРЕДИ ЗА КУХНЯТА
Богатият избор на кухненски уреди е нещото, което Интернет пазаруването осигури на съвременните потребители. Днес те могат да избират от уред до уред на базата на екстра функции, които биха подобрили начина, по който ползват кухнята си. Следващият текст онагледява какво точно имаме предвид.Стил на хладилникаЕдно от най-големите ви решения ще бъде дали искате хладилник с една или с френска врата и дали фризерът е разположен отгоре или отдолу. Уверете се, че сте дали на дизайнера на кухнята точните размери, така че шкафовете да могат да бъдат изградени според вашите дизайнерски нужди.Размер на ф..
Електрически нож слайсър
Колбасорезачката позната още като ел. нож, или от англоезичното и сега популярно “слайсър“, е кухненско устройство, което в зависимост от вида си се ползва за рязане на тънки резени с еднаква дебелина на колбаси, кашкавал, хляб, плодове и зеленчуци. Това приспособление се състои от корпус, дисковиден нож, работна повърхност, на която се поставя продуктът за манипулиране и ваничка за нарязаните парчета. Забранено е използването на резачката за рязане на месо с кост, сурово месо, замразени продукти, плодове съдържащи големи и твърди костилки, артишок, броколи, репи, пащърнак.Слайсърите се делят ..
Мини бар хладилник
Причините за закупуването на компактен хладилник могат да бъдат различни. Хората се снабдяват с миниатюрни модели, когато нямат необходимост да съхраняват голямо количество храна, имат проблеми със свободното място в кухнята, искат да пестят електроенергия. Те могат да станат оптималният вариант за вилата, гаража или неголямо офисно или производствено помещение. Към категорията на малките хладилници се отнасят агрегати до 130см. Малките размери позволяват монтаж в кухненски комплект, под работен плот или на нощно шкафче. Те имат ниско ниво на шум, тъй като функционират с компресор с ниска мощн..
Уреди за сандвичи
Сандвичите приготвяни вкъщи или навън в заведенията за бързо хранене са толкова популярни, че днес има много производители на специализирани уреди за сандвичи. Нещо повече, такива кухненски уреди за сандвичи са познати с най-различни имена, и те не са само за направата на класически сандвичи, но и за много други рецепти с топъл хляб. Тук ги наричаме, грил, уреди за сандвичи, тостери, гофретници, тостер преси. В западна Европа, където има много силна традиция на различни типове сандвичи, има и още по-специализирани уреди, според традиционните сандвичи. Такива са уреди за правене на панини, за п..
Топ 6 професионални уреди за грижи за красота
Фризьорският и козметичен салон може да бъде стабилен, печеливш бизнес, но преди да го отворите, имате нужда от силен бизнес план и подготовка. Да речем, че вече сте взели лиценз, платили сте таксите за практикуване, остава да го обзаведете, така че да обслужвате клиентите по най-добия начина. Какво е фризьор без сешоар? Не става. До комплектите с ножиците е най-важният уред. Сешоарът трябва да бъде лек, за да няма усещане, че сте вдигали тежести в края на деня. Той трябва да има екстри откъм функции, които ускоряват времето за сушене, намалява щетите върху косата и косъмът изглежда блестящ сл..
Вентилатор на таван през зима и през лято
Таванните вентилатори са домашните уреди, които сякаш постепенно бяха заменени от климатиците. Има обаче хора традиционалисти, които все още разчитат на вентилатор за таван, за да постигнат страхотен ефект за разхлаждане през лятото и за затопляне през зимата. Как става това ли? Чакайте, искате да кажете, че може да ползваме вентилатора и през зимата? Нека излезем от тази реторика и да видим принципите, които правят таванния вентилатор ефективен и през лятото, и през зимата.  Тайната е в промяната на посоката на вашия таванен вентилатор през лятото и през зимата, което не само ви кара да ..
Климатици и стайна температура
Представете си, че току-що сте се прибрали у дома след дълъг работен ден и то през лятото. Лягате на дивана и се отдавате веднага на почивката си. Само че вместо почивка, усещате някаква хлад, която вместо релакс ви изнервя; или пък топлина, която по никакъв начин не ви отпуска. Проблемът често е в климатика и не защото е повреден, а защото не го използвате ефективно за захлаждане на интериора или за неговото затопляне. Често „правилната“ температура е субективна спрямо това, което чувстваме в момента. Има разлика обаче между стайната температура и околната температура. Когато говорим за стайн..
Машина за вакуумиране
Преди да навлезем в темата уреди за вакуумиране, следва да разберем за какво са ни нужни те. Всички хранителни продукти от растителен и животински произход с течение на времето се развалят. Причина за това са микроорганизмите, и по-точно – бактериите, дрождите и плесента. За да удължим срока на съхранение на продуктите, е необходимо да създадем неблагоприятни условия за размножаване и развитие на тези микроорганизми, тоест, да използваме различни способи на консервиране. Някои от тях като сушене, пушене, осоляване и мариноване са известни от древни времена, други се появиха неотдавна. Става ду..
Показани са от 1 до 14 от 193 резултата (14 страници)