Блог

Маша за коса – съвети за употреба
Не трябва да се притеснявате, че косата ви не може да се накъдри така както би ви се искало. Редом с това, може да не знаете как да използвате маша  и това не е нещо извънредно. Има много фактори свързани с ефективното къдрене на косата, включително използването на правилните стилизиращи продукти, изчисляването на най-добрата температура за вашия тип коса и поддържането на цялостното ви здраве на косата. Ето защо взехме няколко от най-важните съвети за употреба на маша за коса и ги поставихме в следващите редове.Преди да използвате маша за коса, преса за коса или електрическа четка за кос..
7 важни неща за хладилника
В една кухня може да не видите аспиратор или съдомиялна машина, може да не видите кафе машина или сокоизстисквачка, но няма как да не видите хладилник. Затова в тази статия, ще споменем седем неща за хладилника, които са задължителни да знаете.Филтрите се замърсяват, затова и се сменят. Може би не знаете, но с времето филтрите на хладилника се замърсяват, така те не са толкова ефективни в премахването на миризми, които иначе биха "полепнали" по храните и опаковките в хладилника. Вземете мерки още като закупите хладилника да знаете дали сами ще можете да сменяте филтри след известно време или щ..
Въздушен фритюрник рецепти
Ние всички много обичаме продукти приготвени във фритюрник. Те са сочни и хрупкави, любими на деца и възрастни. Сякаш обаче тези уреди стават по-малко популярни за съвременните домакинства, макар да не можем да си представим без тях вкусните пържени картофки и цаца. Тук на помощ ни идват чудесата на съвременната техника и един уред наричан въздушен фритюрник/еър фрайър към който се завръщаме като тема, за да споделим какво можете да приготвяте с него!Нека започнем с уговорката, че няма как да изреждаме рецепти една по една, но ще акцентираме върху това, което може да се приготвя. Рецепти онлай..
Електрическа камина предимства и недостатъци II част
Електрическите камини не оставят никого равнодушен. Откакто са на пазара, те карат българския потребител да се замисли дали си струва такава покупка и какво би му дало придобивката на такъв уред. Така в две огледални статии: в тази за минусите и другата за позитивите, които носи, разгледахме най-важните нещата за електрическата камина с надеждата да разпръснем мъглата и да помогнем  за окончателното решение на купувача. Един недостатък е имитацията на огън. Тоест, главното достойнство на електрическите камини се явява и техен главен минус. Светлината, излъчвана от изкуствения пламък е неп..
Електрическа камина предимства и недостатъци I част
Електрическите камини не оставят никого равнодушен. Откакто са на пазара, те карат българския потребител да се замисли – струва ли си такава покупка и какво би му дало придобивката на такъв уред. Така решихме в две огледални статии: едната за плюсовете – тази и другата за минусите, разгледахме най-важните нещата за електрическата камина с надеждата да разпръснем мъглата и да помогнем  за окончателното решение от страна на купувача.Един от важните позитиви е, че при този тип камини няма дим. Електрическите камини работят посредством обикновен контакт. Когато я включите в мрежата, в “огнище..
Как да изберем прахосмукачка робот
Българският пазар сега е препълнен с различни марки бяла техника за дома. Особена ниша тук заемат уредите за почистване , а в нея - интелектуалните прахосмукачки. Те с всеки изминал ден набират все по-голяма популярност, което е напълно закономерно, защото технологиите се развиват с целта, да бъдат ползвани от хората. Въпреки това, желателно е тези устройства да бъдат преценени и разгледани по-подробно. Работата е там, че има голям брой модели сред тях. Има евтини - с базови функции, а има и скъпи - с пълен комплект екстри, но с леко завишена цена. За да се сдобиете с качествен уред на до..
Смарт кухня и някои от нейните уреди
Някои от вас със сигурност поне веднъж са чували понятието "смарт кухня" или “умна кухня” - преведено на български. Но какво точно представлява тази умна кухня? Преди да обясним малко повече за нея, следва да кажем, че това ще е статия, в която ще излезем от обикновеното изброяване на нови модели кухненска техника и техните предимства, но ще хвърлим поглед към тях като част от цялостната концепция за смарт кухнята. Тя включва в себе си повечето познати кухненски уреди като готварски печки, кафе машини, тостер, съдомиялна, прахосмукачки роботи ( като на снимката към статията) и други. Изискване..
Мини пералня
Представете си, че планирате един дълъг отпуск с кемпер или палатка, и не желаете да взимате прекалено много дрехи. Пътувате с малки деца, които винаги успяват по някакъв начин да се изцапат и размишлявате как отново да сте в чисти одежди. А пък може би сте занаятчия или шофьор на камион, който постоянно е на път и не винаги има възможността редовно да сменява дрехите си вкъщи ? Прането на ръка е остарял похват, а няма как да вземете цяла пералня с вас на почивката.  Добрата новина е, че в днешни дни можете да се опрете на “мини пералните“, които са лесни за транспортиране и абсолютно фун..
Сешоар за коса ползи и недостатъци
Сешоарите придобиват все по-стилен и модернистичен дизайн, който наистина привлича погледа. Значи ли това обаче, че предимствата от ползването на сешоара са се увеличили или все още има рискове за косата? В този текст ще се опитаме да разглеждаме важните детайли засягащи ползването на сешоара в домашна среда. Сешоарът е незаменим когато трябва да изсушим бързо косата си или да направим прическата си по наш избор; още по незаменим е той във фризьорския салон. В сезона на дъждовете и студа много по-често се нуждаем от услугите на сешоара. Това са безспорни факти и няма какво толкова да се обсъжд..
Самобръсначка мнения
Няма как да не сте забелязали засилената реклама на електрическите самобръсначки, които сякаш стават все по-предпочитани от много мъже. Затова събрахме мнения за самобръсначката от гледна точка на това, което сега предлага пазара и това, което се промени като практичност, функционалност и ползи. Мъжете споделят мнението, че самобръсначките спестяват ценно време. Реално ел самобръсначката е измислена от полковник, именно с тази цел. В началото те може би са спестявали малко време, но с днешните технологични иновации в дизайна се пести много повече.  Мъжете, които имат проблеми с чувствител..
Най-добрият кухненски подарък
В седмиците преди Коледа подаръците са главна тема в много семейства. В този текст, провокирани от интересни предложения в нета, ще се занимаем с кухненските подаръци. Темата е интересна, защото кухнята е място с много и най-различни уреди, големи и малки, и всичките много функционални и добре премислени. Всяка година обаче има нови и нови уреди, които заменят старите, обединяват техни функции, или пък правят нещо конкретно много по-добре от всичко друго досега. Интересно е да се отбележи, че различни модели мултикукър всяка година са на челните места по предложения за кухненски подаръци. Това..
Коледни съвети за онлайн пазаруване на битова техника
Малко след черния петък и цялата черна седмица, покупките продължават. С намаления или не, с различни промоции, с оферти две на цената на едно – всеки продава, всеки търси и купува. Тук е време да се намесим с няколко практични съвети как да пазарувате битова техника.Използвайте предимствата на сайта – всеки онлайн магазин има своите особености. Когато изберете сайта, разгледайте категориите в него, организацията в него. Ако сайтът е бърз и продуктите се намират лесно и бързо, можете да започнете сърфирането. Предимствата обикновено са свързани с избор според цена на продукта, дали е по-нов ил..
Овлажнител за въздух за дома
Овлажнителите за въздух и пречиствателите за въздух за два уреда, които започват все по-масово да се настаняват в домовете на хората. В никакъв случай обаче не трябва да се слага знак за равенство между тях. Това са два уреда със съвършено различни функции. В този текст ще се запознаем конкретно с овлажнителя за въздух и какъв модел е най-подходящ за дома.Овлажнител за въздух е устройството, което отделя водни пари или изпарения, за да се повиши нивото на влажност на въздуха в интериорното пространство. От медицинска гледна точка, тези уреди могат да се ползват като терапевтични, за да се пред..
Въздушен пречиствател като антиковид мярка
Съвсем в реда на нещата е хората днес да търсят решения, които да намалят вероятността да се заразят с Ковид 19. Следващите редове правят обзор на мнението на различни учени и механо-инженери относно решението за безопасна интериорна среда чрез пречиствател за въздух. И преди коронавируса е имало инфекциозни болести предавани по въздушно-капков път и преди хората са търсели решения за по-добра вентилация и мерки срещу заразяване в интериорна среда. Така че изследванията преди са валидни и днес. В големите обществени сгради външният въздух обикновено се "вкарва" вътре чрез системите за отоплени..
Показани са от 1 до 14 от 154 резултата (11 страници)