Блог

Проблеми с електричеството които да не пренебрегвате
В този текст няма да задълбаваме относно качествата на новите електроуреди за дома, но ще обърнем внимание на проблемите с електричеството и как да ги идентифицирате. Защото не е въпрос само да закупувате нови електроуреди за вкъщи, но да нямате проблеми с електрическата система вкъщи, за да можете да се възползвате пълноценно от техните качества.Един такъв проблем се идентифицира в по-старите домове, чиито инсталации са склонни към много неизправности в резултат на прекомерна употреба през годините. Неправилното окабеляване също е проблем. Трудната част е, че дефектните електрически кабели не..
Kак да изберете фурна за готвене
Когато решите да закупите какъвто и да е електрически уред за дома си, е необходимо първо да помислите добре какъв трябва да бъде като характеристики, в зависимост от начина ви на живот и нуждите на дома ви. В този текст ще разгледаме избора на фурна за готвене.За да приготвите добра храна, е необходимо да имате висококачествен уред за готвене, а специално за печене добрата електрическа фурна е задължителна. Преди да закупите електрическа фурна, трябва да имате предвид няколко неща, за да можете да получите най-добрата за домакинството и да не съжалявате за решението си по-късно. Ето списък на..
Кафе машина вкъщи
Понякога предимството да имаш даден кухненски уред вкъщи се изразява в това да го ползваш всеки ден. Точно така стоят нещата с кафе машината. За почитателите на кафето е от голямо значение всеки ден да имат качество на тяхна страна. Кафе машината вкъщи осигурява точно това.  Редом с това предимство има и други.Разбира се, за закупуване на кафе машина ще е необходим първоначален капитал. В дългосрочен план обаче нещата се обръщат. Тази инвестиция се изплаща още в рамките на годината. Особено за почитателите на кафето, които всеки ден ще ползват машината. Докато разтворимото кафе ви дава уд..
Преди закупуване на хладилник
Купуването на хладилник е голяма работа. Ако вземете грешно решение, ще трябва да живеете с него години, може би дори десетилетие или повече. Не се притеснявайте обаче. Въпреки че  пазаруването на голям уред не е ежедневие, малко планиране преди покупката носи много добри резултати. Това ръководство излага обичайните грешки, които хората са склонни да правят, когато купуват хладилник. Прочетете съветите и изберете най-добрия хладилник за вас.Хладилниците може да са големи кутии, но те далеч не са монолитни. Те се предлагат в различни форми, размери и дизайн. Всеки стил има своите специфич..
По-малко алергени вкъщи
Пролетта идва със своите цъфтежи и предизвикателства пред чувствителните и предразположи към алергии хора. Въпреки че няма начин напълно да предотвратите навлизането на алергени във вашия дом, можете да ги държите под контрол, като редовно почиствате дома си. Праховете, прахосмукачките и прането на спалното бельо помагат за премахването на частици, които могат да раздразнят симптомите Ви и да Ви облекчат алергията. В този текст обаче ще се насочим към технологичната база от произведени уреди, които повишават здравословния статус в домашната среда.Въздушните алергени могат да раздразнят гърлото..
Яйцеварка цени
С навлизането във Великденския период съпроводен от Великите пости, често се появява темата за това как най-ефективно да бъдат приготвени великденските яйца. Всички познаваме традиционния метод на варене на много яйца на един път, който се прави в болшинството от семействата. В този смисъл, алтернатива ли е яйцеварката?Понеже сме разглеждали вече темата как яйцеварката е чудесен подарък преди Великден, то днес ще се насочим към една тема, която сякаш повече вълнува потребителите - яйцеварка цени. Преди това набързо да преговорим, че яйцеварката е бързо и лесно решение за получаване на идеални ..
Нов енергиен етикет в ЕС
Следващите редове имат за цел да ви информират относно промяната в етикетите на домакинските електроуреди отнасящи се към тяхната енергийна ефективност. Статията е кратка и засяга най-важното, което трябва да знаете за току що влизащата промяна. Същност на промяната: стандартизиране и приложение на нов енергиен етикет за домакински електроуреди, които ще се продават във физически магазини и онлайн магазини за електроуреди.Цел на промяната: потребителите да разбират по-лесно информацията от производителите засягаща енергийната ефективност. Промяната засяга: от 1 март 2021 - хладилници, фризери,..
Автомат за вода предимства
В не малко райони в страната има проблем с водата, не толкова като снабдяване, но като качество. При положение, че има възможност за пиене на по-чиста вода, тогава домакинствата могат да се замислят за предимствата на домашния автомат за вода. Първо, водата е по-вкусна от обикновено. Свикнали сте да казвате, че водата няма вкус. Може би продължавате да си мислите така, защото не сте опитвали чиста вода, или ако сте опитвали тя е била от горски извор на високо в планината. Още повече, чистата и вкусна вода прави и домашно сготвената храна по-вкусна; кафето по-приятно за пиене. За да се случи во..
Пазаруване за нова кухня
Превръщането на къщата в уютен, напълно функционален дом изисква голям брой домакински уреди, мебели, допълнения в обзавеждането. Често бюджетът за пазаруване на всичко е ограничен, затова експертите съветват да е започне с пазаруването на основните неща, и чак тогава се преминава към второстепенните според това, което позволява определеният бюджет. Кои обаче са основни и кои второстепенни, нека погледнем заедно в един възможен списък с домакински уреди, но като се съсредоточим само в кухнята. Кухнята е една от най-важните стаи в къщата, използвана не само за хранене, но и за семейно време, за..
Какво още му трябва на хладилника
За да работи хладилника безпроблемно и да върши задачите си максимално ефективно се изисква организация от ваша страна. Освен че трябва да знаете кои храни се съхраняват в хладилник и как, има и още екстри, които ще са много полезни, за да улеснят съхранението на храната в хладилника.Силиконови поставки – те са отлични за поставяне на плодове и зеленчуци, които са отрязани и могат да се съхраняват в хладилника. Лесно се почистват и лесно се измиват за ново ползване.Качествени форми за лед – под качествени имаме предвид, такива, които са херметически затворени добре и независимо от степента на ..
Какво мога да готвя на един котлон
Да, това е основният въпрос в този текст. Тук не става дума да сготвите нещо на един котлон върху готварската печка в кухнята, но на кухненския уред съставен от само един котлон. Както и този път, това ограничение се оказва и много, и малко. Нека да излезем и от рамката на класическия единичен или двоен газов котлон, а да преминем към електрическия такъв. Първият, за да работи винаги трябва да е включен в газопреносната мрежа, докато един електрически котлон може да се съхранява на сигурно място когато не се ползва. Той се води отличен помощник за кухнята на вилата, в хижа, в студентско общежи..
Вградени микровълнови фурни предимства
От четирите вида микровълнови фурни: за плот (настолна), окачена, вградена и конвекторна, най-използвана от професионалисти в занаята и от почитатели на този вид готвене e вградената такава. Като всички други модели, тя има своите предимства и недостатъци, но има домакинства и кулинарни бизнеси, които намират място точно за микровълнова фурна за вграждане в техните кухненски пространства. Най-често срещаният тип вградена микровълнова фурна е тази, която се вгражда окачена на удобно за ползване ниво в кухненската среда. Всъщност този тип микровълнова печка може да бъде вградена във вашата кухня..
Микровълнови фурни за плот
От четирите вида микровълнови фурни: за плот (настолна), окачена, вградена и конвекторна, най-разпространени са моделите за плот. Те са най-удобни защото потребителите сами решават къде да ги поставят в кухнята.  Докато при окачените и вградените се търси специално разположение и предварителна планировка, то микровълнова фурна на плот може да се закупи по всяко време и да се разположи според удобството на домакинството. Затова в този текст ще се запознаем с този вид микровълнови фурни. Микровълнова фурна за плотове са най-често срещаният тип уред, който ще срещнете в продуктовата категори..
Микровълнова фурна според кухнята
Интересът към закупуване на микровълнова фурна днес е подновен и има защо. Развитието на кулинарното изкуство в глобален мащаб показа нови рецепти и начини на приготвяне на вкусна храна и чрез микровълнова печка. Така че ако нямате такава вкъщи, ето някои от факторите, които трябва да имате предвид, за да направите вашия избор.  Когато избирате такъв вид кухненски уред, проверете нейните пропорции и външен вид, които трябва да са съвместими с вида на кухнята и нейния размер. Когато търсите и естетическо съответствие също трябва да подходите спрямо цветовете, материите и цялостната визия н..
Показани са от 1 до 14 от 172 резултата (13 страници)